Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اسبق هیأت مدیره باشگاه استقلال گفت: زمانی که ما در این باشگاه حضور داشتیم اوج بحث واگذاری بود ولی واقعیت امر این است که خصوصی سازی در استقلال و پرسپولیس نیاز به زیرساخت دارد.

کامران صاحب‌پناه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص صحبت‌هایی که این روزها پیرامون خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مطرح می‌شود، اظهار داشت: زمانی که ما در استقلال حضور داشتیم اوج خصوصی سازی این دو باشگاه مطرح بود و هر روز در این خصوص با وزیر اقتصاد و آقای پوری‌حسینی رئیس وقت سازمان خصوصی سازی داشتیم ولی واقعیت امر این است که خصوصی سازی در استقلال و پرسپولیس نیاز به زیرساخت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شما اگر می‌خواهید قهرمان دو شوید باید اول نرم دوی را یاد بگیرید سپس استارت زدن را تمرین کنید و به همین شکل رفته رفته کار را جلو ببرید تا یک دونده خوب شوید. زمانی که ما در استقلال حضور داشتیم مشکلات اساسی و زیرساختی زیادی وجود داشت و فکر می‌کنم  این مشکلات همچنان ادامه دارد.

رئیس اسبق هیأت مدیره باشگاه استقلال تصریح کرد: برای خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس ابتدا باید زیرساخت‌ها اصلاح شود، اول باید بدهی‌ها پرداخت شود. صورت‌های مالی باشگاه شفاف و اصلاح در آن صورت بگیرد. در قانون تجارت می‌گویند اگر قراردادی مشروط بود باید آن شرکت منحل شود اما چون استقلال و پرسپولیس تیم‌های بزرگی هستند ما نمی‌گوییم آنها را کنار بگذارید بلکه باید برای نجات آنها راهکار پیدا کرد. 

صاحب‌پناه یادآور شد: وقتی می‌خواهید باشگاهی را واگذار کنید یعنی اموال عمومی آن را باید به یک شخص دیگری بدهید. آن شخص هم برای آنکه در کارش استمرار داشته باشد باید کار را پیش ببرد و موانعی پیش رویش نباشد. اما متاسفانه در اینجا موانع چه به لحاظ قانونی و چه به لحاظ زیرساختی، زیاد است.

وی تاکید کرد: شما اگر می‌خواهید یک واحد دانشگاهی را پاس کنید باید در ابتدا پیش‌نیاز آن درس را گذرانده باشید. برای خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس هم پیش نیاز وجود دارد. این پیش‌نیازها شامل صورت‌های مالی سال‌های گذشته و خیلی موارد دیگر است. بدهی‌ها باید به نقطه صفر برسد و سپس دارایی‌های این باشگاه‌ها برآورد شود. بعد از آن باید طبقه‌بندی صورت بگیرد.

رئیس اسبق هیأت مدیره باشگاه استقلال در خصوص عقد قرارداد این باشگاه‌ها با کارگزارها و اینکه همه چیز در اختیار این کارگزارها قرار می‌گیرد، گفت: این کار درست نیست. تاکنون آقای سعادتمند را ندیدم و برخوردی با او نداشتم که موضعی بگیرم اما فکر می‌کنم عقد قرارداد با این کارگزاری ها فقط مسکن‌های مقطعی است که یک مدیرعامل بتواند نفسی بکشد و پولی بگیرد و چند بازیکن جذب کند. همه این موارد هم زیرمجموعه همان بحث خصوصی سازی است.افرادی باید برای خصوصی سازی این دو باشگاه انتخاب شوند که به قوانین اقتصادی، مدنی و همه چیز مملکت‌مان اشراف داشته باشند.

انتهای پیام/ا

منبع: فارس

کلیدواژه: استقلال پرسپولیس وزیر اقتصاد ورزشی استقلال و پرسپولیس باشگاه استقلال خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۳۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پناه عجیب اریک تن هاخ به تاریخ؛ وقتی تیم‌سازی مفهومش را از دست می‌دهد
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • تن هاخ: رشفورد نیاز به حمایت دارد؛ تمدید قرارداد واران پیشرفتی نداشته است
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟